Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

ZA GIMNAZIJU ,,SV.SAVA” PREGOVORI DA PONOVO, NAKON DVE GODINE, ODRŽIMO NAŠ JAVNI ČAS/RADIONICU „ DA SE NIKAD NE ZABORAVI,HOLOKAUST, DA SE NIKAD NE PONOVI – MUZIKA PIŠE SEĆANJA“ TRAJALI SU GODINU DANA DA BI NA KRAJU NASTAVNICI GIMANZIJE ODBILI DA IM POKLONIMO KORISNU, EDUKATIVNU TRIBINU! DOGOVOR SA BELOCRKVANSKOM GIMNAZIJOM I EKONOMSKOM ŠKOLOM TRAJAO JE ČITAV MINUT!!
SAMO JEDAN MEJL ŠKOLI BIO JE DOVOLJAN DA  U ROKU OD MINUTE TELEFON ZAZVONI I DA  STIGNE POZITIVAN ODGOVOR. ZA SVEGA NEKOLIKO MINUTA DOGOVORENI SU SVI DETALJI OKO GOSTOVANJA, LOGISTIKA, PODRŠKA, OSVEŽENJE, POSLUŽENJE… SVE ZAHVALJUJUĆI DOBROJ VOLJI I VRLO EFIKASNOJ I LJUBAZNOJ DIREKTORKI BELOCRKVANSKE GIMNAZIJE I EKONOMSKE ŠKOLE. KAD NEKO NEŠTO HOĆE ONDA NIJE VAŽNO ŠTO UČENICI IMAJU SAMO PREPODNEVNU SMENU, A NAŠA RADIONICA JE ISKLJUČIVO PREDVEČE. SALA JE PUNA, NOVINARI ŽELE IZJAVE. TOPLA DOBRODOŠLICA U LEPOJ, UREDNOJ ŠKOLI, LJUBAZNO OSOBLJE  SPREMNO DA POMOGNE. U PRIJATNOJ, AKUSTIČNOJ SALI VREME JE PROLETILO, čak se malo i produžilo (srećom niko se nije požalio!), SVI SU BILI NA VISINI SVOG ZADATKA, A KAO UVEK PRIČA PREŽIVELOG BILA JE GLAVNI HIT (ovaj put glavnu ulogu imao je gopodin Saša AjzInberg). U APSOLUTNOJ TIŠINI I SA VELIKOM PAŽNJOM, PUBLIKA, U KOJOJ SU PORED UČENIKA BILI I DIREKTORKA, PROFESORI I LJUBAZNO TEHNIČKO OSOBLJE, JE ISPRATILA SVE DELOVE RADIONICE I IZLAGANJA ISTORIČARA (Dr M.Koljanin), SOCIJALNOG PSIHOLOGA (Prof. D.Popadića), SJAJAN NASTUP HORA SJPD I POTRESNU, UZBUDLJIVU PRIČU PREŽIVELOG, A DOPALI SU JOJ SE I KOMENTARI MODERATORKE.
LEP DOČEK, MALI PREDAH NAKON TRIBINE, KRATAK RAZGOVOR, OSVEŽENJE, POZDRAVI I POZIV DA DOĐEMO PONOVO  VEROVATNO SU UTICALI NA DOBRO RASPOLOŽENJE KOJE NAS JE PRATILO SVE DO BEOGRADA.  BILO BI LEPO KADA BI OVAKVIH ISKUSTAVA (ŠKOLA) BILO VIŠE.
DEO KOMENTARA PRISUTNIH (nešto više od 140):

SVAKA ČAST.
LEPO.
VIŠE OVAKVIH ČASOVA.
SVE POHVALE.
SVE POHVALE. TREBA DA VAS ČUJU I DRUGI.
RADO BIH DOŠAO NA JOŠ OVAKVIH ČASOVA. JAKO SU INTERESANTNI.
ZANIMLJIVO. PREŽIVELI JE DRAGULJ.DOPADA MI SE PRIČA.
INTERESANTNO.
SUPER (nacrtan i smajli)
SVAKA ČAST.
SAMO TAKO NASTAVITE. DIVNI STE.
SVE POHVALE.
SUPER ORGANIZOVANO.
FENOMENALAN KONCEPT.
SVAKA ČAST. SAMO NASTAVITE. NA DOBROM STE PUTU. (može malo kraće)

M.W.PHPIM5644 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5651 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5647 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5646 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5642 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5649 1 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5658 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5655 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA

HPIM5659 1 Petak,12.5. BELOCRKVANSKA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA